Aktivna ICT zajednica

ICT kompanija

itsistemi

IT SISTEMI – NOVE TEHNOLOGIJE LTD.
IT Sistemi – Nove Tehnologije d.o.o. su jedni od najuspješnijih regionalnih dobavljača IT rješenja za digitalnu poslovnu transformaciju. Proizvodi i rješenja društva uključuju poboljšanje korisničkog iskustva i digitalne učinkovitosti u različitim industrijama, s više od 300 zadovoljnih klijenata u financijsko-tehnološkom i javnom sektoru, hotelskom sektoru i proizvodnji. IT Sistemi zapošljavaju 70 visoko obrazovanih zaposlenika specijaliziranih za rješenja vezana za document handling, napredni OCR, elektroničke potpise, procesuiranje, arhiviranje i izvještavanje.

lama

LAMA LTD.
Lama d.o.o. je već 26 godina vodeći sistem integrator na području Dalmacije. Osnovna djelatnost su sistemske i mrežne usluge, virtualizacija, servis, održavanje i prodaja ICT opreme. Ovlašteni smo Microsoft, VmWare, Veaam, HPE, IBM partner. Razvijamo i vlastita rješenja zasnovana na modernim web tehnologijama (Angular i NodeJS), te radimo razvoj aplikacija na zahtjev. U mogućnosti smo pružiti kvalitetna, integrirana sistemska i programska rješenja, uz konzultantske usluge projektiranja, implementacije i održavanja svih veličina ICT sustava.

tr

TECH RESOURCES
Software development / konzultantska agencija specijalizirana za rješavanje tehničkih problema.

sekandhit

UBER LTD.
“SeekandHit (Uber d.o.o.) je specijalizirana agencija za digitalni marketing, oglašavanje i analitiku nastala 2007. godine. Trenutno zapošljava preko 35 stručnjaka na području digitalnih tehnologija. Od 2007. do danas, SeekandHit je isporučio preko 1000 uspješnih oglasnih kampanja za tvrtke diljem svijeta.”

enel

ENEL SPLIT LTD.
Enel Split d.o.o. osnovan je 1991. godine, a od samih početaka bavi se projektiranjem i izradom informacijskih sustava. Kao lider na domaćem tržištu, 1996. godine, počinjemo se baviti modeliranjem i upravljanjem poslovnim procesima. Danas našim klijentima nudimo kompletnu uslugu informatičke podrške u poslovanju – od vlastitog poslovnog rješenja SUSTAV™ za upravljanje poslovnim procesima i resursima poduzeća, preko modeliranja i analize poslovnih procesa, poslovnih konzultacija pa sve do sistem integracije, izgradnje i implementacije optimalnog integriranog informacijskog sustava, kao i usluge implementacije i konzultantske usluge za partnerska poslovna rješenja tvrtki SAP, Microsoft te Software AG. U svojim uredima u Splitu i Zagrebu tvrtka danas zapošljava 45 visokokvalificiranih stručnjaka.

Od 01.01.2019. nadležno tijelo za investicije u RH je Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta – invest@mingo.hr