kolovoz 24, 2015

Produljenje roka za dostavu obvezujućih ponuda po objavljenom pozivu za realizaciju projekta Kupari

Temeljem Odluke Povjerenstva za ocjenu prijava po objavljenom Pozivu za iskazivanje interesa kao i praćenje daljnje procedure realizacije Projekta Kupari I. od 21. kolovoza.2015., Državni ured za upravljanje državnom imovinom objavljuje:
Produljenje roka za dostavu obvezujućih ponuda po objavljenom pozivu za realizaciju projekta Kupari

Rok za dostavu obvezujućih ponuda za realizaciju turističkog razvojnog projekta Kupari na lokaciji Kupari I. u Općini Župa dubrovačka utvrđen Javnim pozivom za sudjelovanje na međunarodnom natječaju za javno prikupljanje ponuda za realizaciju turističkog razvojnog projekta Kupari, produžava se do 9. listopada 2015. godine u 16:00 sati.

Javni poziv za sudjelovanje na međunarodnom natječaju za javno prikupljanje ponuda za realizaciju turističkog razvojnog projekta Kupari objavljen je na web stranicama Agencije za investicije i konkurentnost dana 23. svibnja 2015. godine.

JAVNI POZIV

* Dokaz o uplati naknade za natječajnu dokumentaciju dostavlja se na e-mail: projekt.kupari@duudi.hr. Nakon uplate dostavit će se upute za preuzimanje dokumentacije.

 

Od 01.01.2019. nadležno tijelo za investicije u RH je Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta – invest@mingo.hr