" /> MAISTRA d.d. - Invest Croatia

MAISTRA d.d.

Maistra je osnovana u ožujku 2005. godine sa sjedištem u Rovinju. Tvrtka raspolaže s deset visokokvalitetnih hotela, osam turističkih naselja i šest kampova smještenih na prestižnim lokacijama u Rovinju i Vrsaru.

Najvažniji dio ulaganja Maistre d.d. u 2013. godini odnosi se na investiciju u turističko naselje Amarin, koje je u cijelosti podignuto na razinu četiri zvjezdice. Na mjestu 271 starog apartmana izgrađeno je 190 novih, a uređen je i zajednički kompleks s tri bazena te pripadajući restoran uz plažu. U uređenje Amarina, uloženo je 132 milijuna kuna, što ga čini jednom od najvećih turističkih investicija na Jadranu u 2013. godini.

Trenutno je u procesu izgradnja novog hotela Park u Rovinju, a vrijednost ove Maistrine investicije iznosi 600 milijuna kuna. Do 2020. godine planirana su nova ulaganja vrijedna 2 milijarde kuna koja će omogućiti da cjelokupna ponuda bude na razini 4 i 5 zvjezdica.

Uspješne priče
  • ADCUBUM

    Švicarsko informatičko društvo Adcubum, specijalizirano za poslovna informatička rješenja namijenjena osiguravajućim društvima je 6. studenog 2018. godine u Zagrebu otvorilo […]

  • DOGUS CROATIA d.o.o.

    Grupacija Dogus nastavlja s novim investicijama u Hrvatskoj, od kojih je jedna od posljednjih bila u izgradnju Beach Cluba Portus […]