" /> RALU LOGISTIKA - Invest Croatia

RALU LOGISTIKA

RALU Logistika, osnovana 2009. godine, osim transportom, bavi se i pružanjem logističkih usluga (skladištenjem i distribucijom) u hladnom lancu na području Hrvatske i susjednih zemalja regije. Danas je RALU Logistika vodeći nezavisni dobavljač logističke usluge u hladnom lancu s više od 300 zaposlenih i 200 vozila te ubrzano širi skladišno poslovanje.

Investicija u izgradnju logističko-distributivnog centra specijaliziranog za hladni lanac s ciljem povezivanja proizvođača i potrošača po principu „ od tvornice do police“ bila je vrijedna 20.000.000,00 €.

„Jedan od glavnih zahtjeva modernog poslovanja jest učiniti proizvode dostupnima u pravo vrijeme i na pravome mjestu“ rekao je vlasnik tvrtke Ralu Logistika, Luka Rajić.

Uspješne priče
  • ADCUBUM

    Švicarsko informatičko društvo Adcubum, specijalizirano za poslovna informatička rješenja namijenjena osiguravajućim društvima je 6. studenog 2018. godine u Zagrebu otvorilo […]

  • DOGUS CROATIA d.o.o.

    Grupacija Dogus nastavlja s novim investicijama u Hrvatskoj, od kojih je jedna od posljednjih bila u izgradnju Beach Cluba Portus […]