" /> VIVERA d.o.o. - Invest Croatia

VIVERA d.o.o.

Vivera  je moderna tvrtka koja prati trendove u prehrambenoj industriji i svojim prisustvom na europskom i svjetskom tržištu zauzima značajno mjesto u proizvodnji cerealne dječje hrane. Ugradnjom visokokvalitetnih sirovina u svoje proizvode, kontrolom svake faze procesa, stalnim školovanjem i usavršavanjem ljudskih resursa, te nadogradnjom sustava, Vivera osigurava svoj put do sigurnog proizvoda i zadovoljnih potrošača. Danas u Viveri radi  dvjestotinjak djelatnika, koji su uz ambiciozan rukovodeći kadar vođeni i usmjeravani prema idejama misije i vizije poduzeća.

Pogon tvrtke  smješten je na prostorima netaknute prirode, u centru Banovine, u Glini. Proizvodnjom dječje hrane bave se od 1998., a intenzivni rast tvrtke započinje 2001. kada Vivera postaje dijelom HiPP Grupacije, da bi početkom 2017. godine postala Hipp Croatia d.o.o.

Tvrtka Vivera d.o.o. 2015. godine proširuje svoje proizvodne pogone i investira dodatnih 2.836.000 €. Nova investicija omogućila je i otvaranje 15 novih radnih mjesta.

Uspješne priče
  • ADCUBUM

    Švicarsko informatičko društvo Adcubum, specijalizirano za poslovna informatička rješenja namijenjena osiguravajućim društvima je 6. studenog 2018. godine u Zagrebu otvorilo […]

  • DOGUS CROATIA d.o.o.

    Grupacija Dogus nastavlja s novim investicijama u Hrvatskoj, od kojih je jedna od posljednjih bila u izgradnju Beach Cluba Portus […]